Cateringspesialisten på Rosseland
 
Selskapsmat & middagsretter 
FORSIDE FORRETTER HOVEDRETT GRYTERETTER KOLDTBORD SMØRBRØD
SPEKEBORD SKALLDYRBORD DESSERTER UTSALGS DISK TAPAS LEVERING BLØTKAKER----------JULEMIDDAG

 

 

 

 

 

 

Det å bli innvitert til middag og møtes over et velsmakende og hyggelig måltid er for mange et høydepunkt. La oss gjøre forberedelsene, så får du mer overskudd til å konsentrere deg om gjestene. Maten bringes varm fra oss. Anrett den på serveringsfat og du kan ønske velkommen til bords.

Minsteanntall for levering av varm mat er 10 personer. Alle middagsretter er bregnet til to gangers servering. Hovedertten blir levert komplett med saus grønnsaker kokte poteter og pynt til fatene.



Tillegg for:

  • Fløte poteter 10,-
  • Bakt potet 10,-
  • Tyttebær 5,-

 

Vi bruker kun førsteklasses råvarer i vår produksjon

 

Hovedretter:

Helstekt Lammefilet m/sellerirotpure og rødvinsaus - ratatouille og rosenkål,gulrøtter 330,-

Pannestekt hjortefilet m/viltsaus- wokket grønnsaker (rødløk,squash,sjampinjong) rosenkål og gulrøtter 330,-

Helstekt oksefilet m/kremet peppersaus eller bearnaisesaus - (wokket grønnsaker,småløk,squasj,sjampinjong) brokkoli og babygulrøtter 310,-

Kalvestek m/fløtesaus - brokkoli,svisset rosenkål,babygulrøtter og ristet sjampinjong 270,-

Reinsdyrstek m/viltsaus - rosenkål,babygulrøtter,brokkoli og ristet sjampinjong 270,-

Lammestek m/saus - blomkål,brokkoli,babygulrøtter og svisset rosenkål 250,-

Kalkunbryst m/fløtesaus - waldorfsalat,babygulrøtter,brokkoli og svissede rosenkål 250,-

Svinestek m/saus - surkål,babygulrøtter og erter 210,-

Braisert Oksestek m/saus - blomkål,babygulrøtter,svisset rosenkål og brokkoli 240,-

 

 

For bestilling Ring: Tel 38 18 21 10

 

 Lykseth's Kjøkken Rosselandsveien 6 4647 Brennåsen Tel: 38182110 Mob: 90 66 33 90