Cateringspesialisten på Rosseland
 

 

 

 

 

 

 

Det å bli innvitert til middag og møtes over et velsmakende og hyggelig måltid er for mange et høydepunkt. La oss gjøre forberedelsene, så får du mer overskudd til å konsentrere deg om gjestene. Maten bringes varm fra oss. Anrett den på serveringsfat og du kan ønske velkommen til bords.

Minsteanntall for levering av varm mat er 10 personer. Alle middagsretter er bregnet til to gangers servering. Hovedertten blir levert komplett med saus grønnsaker kokte poteter og pynt til fatene.



Tillegg for:

Fløte poteter 10,-
Bakt potet 10,-
Tyttebær 5,-

 

Vi bruker kun førsteklasses råvarer i vår produksjon

 

Hovedretter:

Helstekt Lammefilet serveres med: Sellerirotpure og rødvinsaus - ratatouille og rosenkål,gulrøtter 330,-

Pannestekt hjortefilet serveres med: Viltsaus- wokket grønnsaker,rødløk,squash,sjampinjong,smørdampet babygulrøtter,svisset rosenkål og koktepoteter Kr 330,-

Helstekt oksefilet serveres med: Kremet peppersaus eller bearnaisesaus - wokket grønnsaker,rødløk,squash,sjampinjong,smørdampet babygulerøtter,brokkoli og fløtepoteter Kr 325,-

Kalvestek serveres med: Fløtesaus,Svisset rosenkål,Smørdampet babygulrøtter og ristet sjampinjong 280,-

Reinsdyrstek serveres med: Viltsaus,Svisset rosenkål,Smørdampet babygulrøtter,brokkoli og ristet sjampinjong 280,-

Helstekt kalkunfilet med: Fløtesaus,Waldorfsalat,smørdampet babygulrøtter, og svisset rosenkål 260,-

 

Lykseth's Kjøkken Rosselandsveien 6 4647 Brennåsen Tel: 38182110 Mob: 90 66 33 90