Cateringspesialisten på Rosseland ønker alle en
Julemeny

 

 


JULEBORD1 Minimum 10 pers 425,-

  • Kalde retter:
  • Røkt laks m/eggerøre
  • Lettsaltet lammelår m/kålrot
  • Juleskinke m/waldorsalat
  • Persesylte m/frukter
  • Brød+Smør
  • Varm retter:
  • Ribbe m/rødkål, julesaus og kokte poteter
  • Dessert:
  • Riskrem m/rød saus
JULEBORD2 Minimum 20 pers 490,-

  • Kald retter:
  • Røkt laks m/eggerøre
  • Lettsaltet lammelår m/kålrot
  • Juleskinke m/waldorsalat
  • Persesylte m/frukter
  • Brød+Smør
  • Varm retter:
  • Ribbe, rødkål, julesaus, og kokte poteter
  • Pinnekjøtt m/kålrotstappe, sjy og kokte potetr
  • Deserter:
  • Karamellpudding m/karamellkremsaus og
  • Riskrem m/rød saus
 

Juletallerkener

Pinnekjøtt m/kålrotstappe, sjy julesaus og kokte poteter kr 310,-

Ribbe m/rødkål, julesaus og kokte poteter kr 290,-

 

    Kjøkkenets anbefaling

    Pinnekjøtt m/kålrotstappe, sjy og kokte poteter-

    Ribbe m/rødkål, julesaus og kokte poteter kr 340,-

    Desserter til kjøkkenets anbefaling:

    Riskrem m/rød saus og

karamellpudding m/karamellkremsaus kr 80,-

 

Dessert

Riskrem m/Rødsaus Kr 65,-

Karamellpudding m/karamellkremsaus Kr 75,-

Multekrem kr 80,-

Risgrøt m/kanel, sukker og smør per porsjon kr 65,-

 

 Lykseth's Kjøkken Rosselandsveien 6 4647 Brennåsen Tel: 38182110 Mob: 90 66 33 90

ja-lykk@online.no