|
-
Pinnekjøtt
m/ kålrotstappe, sjy og kokte poteter kr 369,-
-
Ribbe
m/rødkål, julesaus og kokte poteter kr 329,-
Kjøkkenets
anbefaling
-
Pinnekjøtt
m/ kålrotstappe, sjy og kokte poteter-Ribbe m/ rødkål,
julesaus og kokte poteter Kr 379,-
-
- Anbefalte
desserter til kjøkkenets anbefaling
Hjemmelaget karamellpudding
m/ karamellsaus-Riskrem m/ fruktsaus Kr 90,-
Desserter
- Riskrem
Kr 80.-
- Karamellpudding
Kr 80.-
- Multekrem
Kr 90.-
- Risgrøt
m/Kanel-Sukker og Smør Kr
75.-
|
Julebord
1 Minimum 10 personer Kr 469.-
- Røkt laks m/eggerøre
- Lettsaltet lammelår m/ kålrot
- Juleskinke m/ waldorfsalat
- Persesylte m/fukter
- Varm ribbe m/ rødkål,
julsaus og kokte poteter
- Riskrem m/ fruktsaus
- Brød/smør
Julebord
2 Minimum 20 personer Kr 529.-
- t
- Røkt laks m/eggerøre
- Juleskinke m/ ananas
- Roastbeef m/ potetsalat
- Persesylte m/ frukter
- Pinnekjøtt m/ kålrotstappe
og kokte poteter
- Ribbe m/ rødkål, julesaus
og kokte poteter
- Hjemmelaget karamellpudding m/ karamellsaus
- Riskrem m/ fruktsaus
- Brød/smør
|