Cateringspesialisten på Rosseland ønker alle en
Julemeny

 

 


JULEBORD1 Minimum 10 pers 440,-

  • Kalde retter:
  • Røkt laks m/eggerøre
  • Lettsaltet lammelår m/kålrot
  • Juleskinke m/waldorsalat
  • Persesylte m/frukter
  • Brød+Smør
  • Varm retter:
  • Ribbe m/rødkål, julesaus og kokte poteter
  • Dessert:
  • Riskrem m/rød saus
JULEBORD2 Minimum 20 pers 510,-

  • Kald retter:
  • Røkt laks m/eggerøre
  • Lettsaltet lammelår m/kålrot
  • Juleskinke m/waldorsalat
  • Persesylte m/frukter
  • Brød+Smør
  • Varm retter:
  • Ribbe, rødkål, julesaus, og kokte poteter
  • Pinnekjøtt m/kålrotstappe, sjy og kokte potetr
  • Deserter:
  • Karamellpudding m/karamellkremsaus og
  • Riskrem m/rød saus
 

Juletallerkener

Pinnekjøtt m/kålrotstappe, sjy julesaus og kokte poteter kr 340,-

Ribbe m/rødkål, julesaus og kokte poteter kr 310,-

 

    Kjøkkenets anbefaling

    Pinnekjøtt m/kålrotstappe, sjy og kokte poteter-

    Ribbe m/rødkål, julesaus og kokte poteter kr 360,-

     

 

Dessert

Riskrem m/Rødsaus Kr 75,-

Karamellpudding m/karamellkremsaus Kr 80,-

Multekrem kr 80,-

Risgrøt m/kanel, sukker og smør per porsjon kr 70,-

 

 Lykseth's Kjøkken Rosselandsveien 6 4647 Brennåsen Tel: 38182110 Mob: 90 66 33 90

ja-lykk@online.no